Nöje

Donald Trump säger att han skulle vinna över Oprah i ett presidentval

Sedan Oprah Winfreys Golden Globe-tal i söndags har hela världen pratat om Oprah 2020. Att Oprah ska ställa upp i nästa presidentval. Nu har Donald Trump kommenterat vad han tycker om att få Oprah som motståndare.

trump-oprah-presidentFoto: REX

Oprah dementerade ryktena om att hon skulle kandidera till president i en intervju efter galan, men hennes partner Stedman Graham har sagt att om folket vill det ”skulle hon absolut göra det”. Det verkar verkligen som att folket skulle kunna tänka sig Oprah som president, då hashtagarna #oprahforpresident2020 och #oprah2020 spridits runt om i sociala medier.

Nu har även Vita huset uttalat sig om hur de känner att få Oprah Winfrey som en potentiell motståndare till Trump.

– Vi välkomnar utmaningen, oavsett om det är Oprah Winfrey eller någon annan, säger Vita husets pressekreterare Hogan Gidley.

Enligt Verity kommenterade även Trump spekulationerna om att Oprah Winrey ska ställa upp i nästa val. Han var helt säker på hur det kommer gå om det blir så.

– Jag kommer slå Oprah. Oprah vore väldigt roligt. Jag känner henne mycket väl.

Han berättade också att han tycker om Oprah men att han inte tror att hon kommer att kandidera till att bli USAs nästa (och första kvinnliga) president.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!