Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Donald Trump vill nu stänga ner internet – med hjälp av Bill Gates

Donald Trump har varit president i en vecka och har redan lyckats uppröra en hel del människor. Nu vill han stänga av internet och det vill han ha Bill Gates hjälp till.  

bill-gates-donald-trump-puff

I Fredags blev Donald Trump USAs 45:e president och han har redan hunnit med att göra en hel del på sin nya position, till exempel skrivit på en order som leder till en begränsning av aborter. När han i måndags höll tal på U.S.S. Yorktown i Mount Pleasant i South Carolina, pratade han om hur ISIS använder sociala medier för att rekrytera nya soldater. För att stoppa detta tänker han stänga ner internet och vill ha hjälp av Bill Gates.

– Vi har förlorat många människor på grund av internet, sa Trump. Vi måste gå och prata med Bill Gates och flera andra personer som verkligen förstår vad det är som händer. Vi måste prata med dem om, att kanske i vissa områden, stänga internet på något sätt. Några säger säkert “oh, yttrandefrihet, yttrandefrihet.” De är dåraktiga personer, och det finns många dåraktiga personer.

 

giphy-2-kopia

Så nu vill alltså Donald Trump stänga av internet, men är det ens möjligt? Enligt CNN är det omöjligt för USA (och Donald Trump) att stänga ner internet i vissa områden. För det finns för mycket information i systemet för att internet enkelt ska kunna stängas av. Så, i alla fall inte än på ett tag, kan inte Donald Trump trycka på “stäng-av-internet-knappen”.

Foto: REX (bilden är ett montage)

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!