Nöje

Downton Abbey blir film – här är allt vi vet om den!

Äntligen är det bekräftat att Downton Abbey att blir långfilm! Vi är så peppade på att äntligen få se mer av familjen Crawley. Här är allt vi hittills vet om den kommande filmen.

downtown-abbeyFoto: NBC Universal

Serien startade 2010 och har sedan dess blivit omåttligt populär och prisad, den har kammat hem 15 Emmy-statyetter och tre Golden globes. Inte konstigt att serien blev saknad när den la ned efter sex säsonger. Men nu kommer vi få återse dem i långfilm.

Filmen kommer att utspela sig 1926, där sista säsongen tog slut. Då filmens manus skrivs av skaparen Julian Fellows så kan vi nog anta att filmen kommer ha samma känsla som serien.

Flera av originalskådespelarna kommer att återvända till filmen, däribland Michelle Dockers, Hugh Bonneville och Maggie Smith. Att Smith återvänder till Downtown Abbey är lite av en överraskning, då hon tidigare har uttryckt att det var skönt att serien var slut.

Någon som eventuellt också kommer återvända är Dan Stevens som spelade Matthew som dog i serien. Anledningen till spekulationerna är att Stevens la upp en bild på Instagram där han är tillsammans med Michelle Dockers och undrar om Matthew ska ha mustasch. Om Matthew dyker upp i filmen är det med stor sannolikhet i flashbacks! Men ändå!

Should Matthew have a mustache for the #DowntonAbbeyMovie…? Vote below… ☑ ❎

A post shared by Dan Stevens (@thatdanstevens) on

Det är fortfarande oklart när filmen kommer ha premiär, men enligt en tweet från Downtown Abbeys officiella twitterkonto påbörjas inspelningarna senare i sommar.

Källa: Elle.se/Townandcountrymag.com

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!