Nöje

Dramatiken under Bachelorette 2024 – TV4 fick stärka säkerheten

Bachelorette må vara ett program som präglas av ljuva känslor, men inspelningarna i Tulum blev inte så harmoniska som man hade kunnat hoppats: enligt Aftonbladet tvingades TV4 stärka säkerheten på plats i Mexiko.

Foto: Instagram @edvintornblom/TV4

Nästa månad är det premiär för årets upplaga av Bachelorette. Denna gång är det Sonja Livbom, 28 år från Nacka, som ska söka kärleken det populära programmet.

Foto: TV4

“Skjutningar och rån”

Nytt för i år är att Edvin Törnblom, 28, är programledare för Bachelorette. Han berättar i podcasten Ursäkta att inspelningarna i Tulum, Mexiko blev mer dramatiska än han förutsett.

I podden, som Törnblom driver tillsammans med Johanna Nordström, 28, säger han att tiden i Mexiko innefattade “skjutningar och rån och allt möjligt”. Däremot går han inte in på saker som händer i själva programmet, på grund av sitt kontrakt med TV4.

I ett mail till Aftonbladet bekräftar TV4 att det “förekom oroligheter i området” och att man därför “stärkte säkerheten” under produktionen. Däremot vill de inte uttala sig om några detaljer – men kanske får vi veta mer när den nya säsongen drar igång på TV4 den första april!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!