Nöje

Drew Barrymore pausar sin talkshow efter kritiken

Drew Barrymores beslut att trotsa den pågående strejken i Hollywood möttes av massiv kritik. Nu backar programledaren och ber om ursäkt på sociala medier.

Foto: Instagram @thebarrymoreshow

Tidigare denna månad meddelade Drew Barrymore att hon tänkte återuppta produktionen av sin talkshow, The Drew Barrymore show – ett kontroversiellt beslut med tanke på den pågående strejken i Hollywood, där programmets egna manusförfattare deltar.

“Jobb står på spel”

Enligt Variety var tanken att programmet skulle återvända i oktober – och då utan manusförfattare. Efter att ha tagit emot omfattande kritik publicerade tv-personligheten en (numera borttagen) video på Instagram där hon kallade situationen för “komplex”:

“Det finns så många anledningar till att detta är så komplext, och jag vill bara att alla ska veta att min avsikt aldrig har varit att göra någon upprörd eller sårad. Det är inte den jag är. Jag har upplevt så många med- och motgångar i mitt liv, och detta är en av dem”, sa en tårögd Barrymore och fortsatte:

“Den stora frågan är varför – varför gör jag detta? Jag trodde inte att detta skulle få så mycket uppmärksamhet, och vi tänker inte bryta några regler och vi kommer följa alla riktlinjer. Jag ville göra detta eftersom, som jag sa, detta är större än jag och andra människors jobb står på spel.”

WGA – Writers Guild of America – har fördömt beslutet och säger att Barrymore “inte borde vara i sändning medan hennes manusförfattare strejkar för rättvisa villkor. Sanningen är att program som dessa inte fungerar utan manus, och det är otillåtet arbete”.

Pudlar på Instagram

Nu tar Barrymore tillbaka sitt beslut och ber om ursäkt på Instagram:

“Jag har lyssnat på alla, och jag har bestämt mig för att pausa programmets premiär tills strejken är över”, berättar hon och fortsätter:

“Det finns inga ord som uttrycker mina djupaste ursäkter till alla jag har sårat och, självklart, till våra otroliga medarbetare som arbetar med programmet och har gjort det till vad det är idag. Vi försökte verkligen hitta en väg framåt. Och jag hoppas verkligen på en lösning för hela branschen väldigt snart.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!