Nöje

Drömjobbet! Bo på ett lyxhotell och sköt om sköldpaddor på Maldiverna

Letar du efter ett riktigt drömmigt sommarjobb? Vilken tur! Då har vi hittat ett jobb till dig. För vad sägs som att vara praktikant på ett lyxhotell på Maldiverna och sköta om en massa sköldpaddor?

maldiverna-skoldpadda-jobb-hotell-Foto: Unsplash

Det är hotellet Coco Palm Dhuni Kolhu som letar efter en praktikant som ska jobba hos dem i två veckor i sommar. Okej, praktikant kanske inte låter superroligt. Men om vi berättar att du kommer praktisera på hotellets räddningscenter för sköldpaddor?

I två veckor i augusti behöver de någon som hjälper till på deras sköldpaddscenter. I arbetsuppgifterna ingår det bland annat att mata sköldpaddor, göra rent deras akvarium, åka med och rädda sköldpaddor i nöd och du kommer även få vara med veterinärerna på plats. Förutom att ta hand om sköldpaddorna ska du även ansvara för räddningscentrets  Instagram.

Tyvärr kommer du inte få betalt för jobbet, men hotellet bjuder på boende och mat och även en hel del andra roliga saker. Bland annat får du åka på kryssning, dyka och åka på en guidad snorklingtur. Det låter väl helt okej?

De kräver inte att du har någon tidigare erfarenhet. Det du behöver göra för att söka är att spela in en två till tre minuter lång film där du berättar varför du är den de söker och skriva ett personligt brev på 500 ord. Du måste söka innan 31 juni och här söker du.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!