Nöje

Drömjobbet – Beautiful Destinations söker person som vill resa jorden runt och ta fina bilder

puff
Har du alltid drömt om att resa jorden runt och tycker dessutom om att ta fina bilder? Då är du helt rätt person för drömjobbet hos Beautiful Destinations som just nu söker efter en person som är duktig på att hitta fina miljöer och fota fina bilder till Instagram.

Beautiful Destinations är en kreativ agentur som har över 13 miljoner följare ifrån över 180 länder (7 miljoner följare bara på deras Instagram). De gör bland annat “social first”-material till företag som Mariott, Fairmont Hotels och NYC & Company. Nu söker alltså Beautiful Destinations en till medarbetare till sitt team.

Du kommer kort och gott få betalt för att få resa till fantastiska platser världen över och ta bilder till deras olika mediekanaler. Enligt agenturens hemsida kan en dag på jobbet innebära att du ska hänga ut från en helikopter och ta bilder från fågelperspektiv över Hong Kong eller simma med valhajar för att fånga skönheten av naturen i Philippinerna.

Between two cliffs ? (?: @sert_mehmet)

Ett foto publicerat av BEAUTIFUL DESTINATIONS (@beautifuldestinations)


Det enda som krävs på CV’t är att du ska ha kunskap inom fotografering med DSLR-kamera (systemkamera) och grundinsikt i att filma. Det är även till din fördel om du kan foto och film-redigera i redigeringsprogram.

Bäst av allt – Beautiful Destinations söker inte specifikt personer över 18 eller som har högskoleutbildning utan snarare tvärtom. De är extra intresserade i unga talanger!

Besök Beautiful Destinations hemsida för att lämna in din ansökan!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!