Nöje

Drömjobbet för dig som älskar att sova – få betalt för att ta en tupplur

Känner du någon som tar varje tillfälle i akt att sova mitt på dagen? Nu anställer madrassföretaget “Mattressfirm” i USA personer som kan tänka sig att få betalt för att sova! Drömmen? Eh ja!

fa-betalt-for-att-sovaFoto: Sylvie Tittel, Bruce Mars/Unsplash

Om du inte trodde drömjobbet fanns, kanske din syn på det ändras nu. Tänk dig själv att få testa nya madrasser, sova i en skön säng för att sedan utvärdera hur gott du sovit. Och att sedan få kalla detta ditt jobb! Det är första gången företaget Mattressfirm anställer någon som vill jobba som “Snoozetern” hos dem.

– Vill du hellre bära runt på ett örngott än en portfölj, frågar företaget.

Som anställd kommer du inte bara få testa på hur sköna sängarna är att sova i utan även föreviga ditt jobb i sociala medier. Du kommer att få intervjua sömnexperter och förse följarna i sociala medier med information och bilder. Att du dessutom får cirka 2000 kronor i veckan för ett deltidsjobb där huvuduppgiften är att ta en och annan tupplur under arbetstid låter ju för bra för att vara sant! Företaget är som sagt beläget i Houston – så du behöver vara flexibel och kunna tänka dig att flytta. Eller så får du helt enkelt hålla tummarna på att flera sådana här jobbmöjligheter öppnar upp i Sverige!

Läs mer om andra drömjobb här!

Källa: Cosmopolitan

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!