Nöje

Drömjobbet: Res jorden runt och bo i lyxhus för en galet hög lön

Det är lyxhusföretaget Third Home som söker efter någon som vill bo i deras lyxiga semesterhus. De själva kallar jobbet för “det bästa jobbet på jorden” och vi kan nog hålla med. För jobbet innebär att du ska resa runt i världen och bo i extremt lyxiga hus. Lönen ligger på den nätta summan av 10 000 dollar (ca: 93 000 kronor) i månaden. 

Luxury house with swimming pool illuminated at night Foto: Caia Images /IBL Bildbyr OBS: Endast Icke exklusiv redaktionell anv‰ndning. Fˆr annan anv‰ndning - kontakta IBL

Foto: Caia Images /IBL Bildbyrå

Anställningen är bara i tre månader och du förväntas att bo på 12 av Third Homes mångmiljonvillor runt om i världen (låter såå jobbigt). Du får även ta med dig en vän på den här resan men företaget kommer inte att betala för hens resekostnader.

Så, vad är haken? Det finns ingen hake, men du måste vara över 18 år, ha ett giltigt pass, vara grym på sociala medier, vara bra på att berätta historier och vara en skicklig skribent.

Third Home är en exklusiv klubb där medlemmar som äger lyxiga semesterboenden kan dela med sig av sina hem till andra medlemmar.

Sista ansökningsdag är den 30 mars och det enda du behöver göra är att skicka in en video där du berättar varför du är den bästa kandidaten. Ansöker gör du i deras Facebook-inlägg.

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!