Nöje

Drömmarnas kalender – nu lanserar Marabou en chokladkalender!

Chokladkalendern är lika given i december som julmusik och pepparkakor. Men vi kan erkänna att chokladen är lite tråkig, men nu finns det en chokladkalender med Marabou-choklad!

marabou-chokladkalender-Foto: Unsplash/Mondelez (montage)

Den nya kalenderkakan kom till efter att flera personer skickat bilder på egna chokladkalendrar de gjort av en Marabou-kaka. De hade ritat luckor på förpackningarna, en för varje dag fram till julafton. Nu har Marabou gjort verklighet av fansens idéer och har tagit fram deras egen chokladkalender – kalenderkakan. Men den som tänker öppna en kalender varje dag får det dock svårt. För luckorna på förpackningen är bara illustrerade, så om du vill ta en bit av kakan får du öppna hela förpackningen. För vem äter verkligen en bit choklad varje dag? En äter ju upp hela kalendern direkt, eller?

– Vi tycker det är superkul när vi får möjlighet att göra verklighet av våra följares underbara idéer! Att detta inte är en regelrätt chokladkalender är vi väl medvetna om, och vi hoppas och tror att alla Sveriges chokladälskare förstår att vi gör detta med glimten i ögat, säger Niklas Larsson, varumärkeschef på Marabou.

Chokladkakan kommer att finnas i butik från och med vecka 45!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!