Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Drömmen – nu finns det en bar som bara serverar prosecco!

Vi vet ju vad alla vi tycker om prosecco vid det här laget! Vi älskar det och allt som har det minsta med den bubbliga drycken att göra. Därför vet vi att ni (och vi) kommer att älska detta! Nu öppnar det en bar som BARA kommer servera prosecco.

prosecco-bar-prosecco-houseFoto: Unsplash/IBL

Hur drömmigt låter det inte att gå på en bar där det finns 20 olika sorter prosecco? Då borde du åka till London, för där ligger nämligen Prosecco House som, precis som namnet avslöjar, bara ägnar sig åt den bubbliga drycken.

De 20 olika sorterna prosecco är hämtade från fem utvalda vingårdar runt om i italienska Vento. Om det stora utbudet ger dig beslutsångest kan du istället beställa någon av de proseccobaserade drinkarna, som till exempel belinis och spritzers.

Hela baren går i Italiens tecken, inredningen är hämtad från Italien och det serveras såklart även antipasti. För vad är en italiensk bar utan bubbel, ost och chark?

Prosecco House ligger vid Tower Bridge i London, vad sägs om att möta våren i London?

Källa: Expressen

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!