Nöje

Drömmen! Nu kan du jobba som provsmakare hos Nutella

Eh, ja! Du läste rätt. Detta drömjobb kan nu bli ditt. För företaget som tillverkar Nutella är nu på jakt efter en provsmakare!

nutellaFoto: Unsplash

Det är företaget Ferrero som letar efter 60 personer som ska hjälpa dem att förbättra deras produkter och bland annat hasselnötskrämen Nutella. Det jobbet går ut på är att testa deras ingredienser, bland annat kakao och hasselnötter. Så att slutprodukterna ska bli så bra som möjligt. Du kommer jobba två dagar i veckan och bara smaka på en massa goda saker.

För att jobbet ska bli ditt måste du uppfylla tre krav, det ena är att du inte ska ha några allergier, du måste ha erfarenhet av att använda en dator och du ska inte ha någon utbildning när det kommer till smak. Inte helt omöjliga krav helt enkelt. Företaget är ute efter smaktestare som är helt vanliga kunder. Så älskar du Nutella? Då har du uppfyllt alla kraven. Just det, det var en sak till. Du måste flytta till Italien, då deras huvudkontor ligger i Alba, Piedmont. Men vem vill inte bo i Italien och äta Nutella?

Källa: Veckorevyn

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!