Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Drömmen? Nu kan du knipa en roll i nästa “Harry Potter”-film!

Drömmer du om att få lämna mugglarvärlden och istället uppleva den magiska värld som J.K Rowling skapat? Nu kan du faktiskt få göra det. Du kan nämligen få en roll i uppföljaren till “Fantastiska vidunder och vart du hittar dem”.

harry-potter-Foto: REX

Filmen utspelar sig i samma värld som Harry Potter, men långt innan han, Ron och Hermione började på Hogwarts. I november nästa år kommer den har premiär och just nu letar Universal efter fem personer som ska få spela i filmen. Rollerna som ska fyllas är de yngre versionerna av filmens huvudkaraktärer, vilket betyder att du tyvärr måste vara rätt ung. Mellan 13 och 18 år för att vara exakt.

De letar efter letar efter tre personer som är mellan 13 och 16 år som ska spela Newt Scamander, Leta Lestrange och en ny karaktär vid namn Sebastian. Är du mellan 16 och 18 år kan du knipa rollen som Albus Dumbledore (alltså hur coolt?) eller Gellert Grindelwald. Ett annat krav är (som om inte åldern vore nog) att du måste ha arbetstillstånd i Storbritannien om du är svensk medborgare. Hur som helst så börjar inspelningen redan i augusti, så passa på att söka redan nu. Ansökningstiden pågår till den 20 juni och här kan du läsa mer om det>

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!