Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Drömmer du om att bli skådespelare? Nu kan du haffa en roll i Eagles säsong 2

Ungdomsserien Eagles har tagit Sverige med storm och inspelningarna av säsong två är redan igång. Kan du inte vänta tills premiären utan vill ha mer Eagles nu på en gång? Då kan vi berätta att du kan söka en roll i den nya säsongen!

eagles-sasong2Foto: TT/SVT

Hur glada blev vi inte när nyheten släpptes om att det bli ytterligare en säsong av SVTs Eagles? Ännu gladare och mer pepp blir vi kanske nu. För produktionsbolaget har gått ut med att de söker efter skådespelare till den nya säsongen. Rollerna de söker är mindre talroller och mer avancerade statistroller i dessa kategorier:

Klasskamrater (tjejer och killar i spelålder 15-19 år)
Vänner till Felicia (tjejer spelålder 15-19 år)
Vänner till Klara (tjejer spelålder 15-19 år)
Hockeyspelare (killar spelålder 19-35 år)

För rollerna där spelåldern är 15-19 år kan du som söker vara upp till 22 år, söker du rollen som hockeyspelare kan du vara upp till 37 år. Om du vill ha någon av rollerna måste du även vara tillgänglig för inspelning i Oskarshamn under flera dagar i september och oktober.

För att söka ska du skicka in en kort video där du presenterar dig själv och vilken roll du söker, du ska även skicka med en video där du provspelar en scen. Här söker du rollen>

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!