Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Drottning Elizabeth anställer sociala medier-manager och du kan söka jobbet!

Nyfiken på ett nytt jobb i sociala medier-branschen? Då kan du söka ett sådant jobb i det brittiska kungahuset. Nu behöver nämligen drottning Elizabeth en sociala medier-manager!

Foto: TT / Unsplash

Tidigare i år blev ingen mindre än drottning Elizabeth med Instagram. Nu steppar hon upp sitt Instagram-game till en helt ny nivå – och anställer en sociala medier-manager.

På det brittiska kungahusets LinkedIn söker de en Digital kommunikationsmanager som kan hitta “nya sätt att upprätthålla drottningens närvaro i offentligheten och på världsscenen”. Detta gäller på alla hennes digitala och sociala nätverksplattformar. Rollen innebär alltså att du bland annat ska täcka stadsbesök, prisutdelningar och kungliga engagemang. Dessutom ska du vara medveten om att innehållet som du producerar kommer att ses av miljoner människor.

För att vara kvalificerad för jobbet behöver du stora fotografiska färdigheter, ha en känsla för kreativitet och exakta och övertygande skriftliga och redaktionella färdigheter. Lönen kommer att ligga på ungefär 30 000 kronor i månaden, beroende på erfarenhet. Dessutom ingår gratis lunch, yrkesutbildning och såklart en och annan träff med de brittiska kungligheterna!

Källa: Refinery 29 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!