Nöje

Dua Lipa och Jack Harlow dejtar, enligt uppgifter

Rapparen Jack Harlow dejtar Dua Lipa, det rapporterar Page Six. Enligt en källa har de två “kommunicerat konstant” sedan de träffades på ett evenemang i Los Angeles förra månaden.

Foto: Instagram @jackharlow/@dualipa

I slutet av september ryktades det att Dua Lipa dejtade programledaren Trevor Noah, detta efter att de setts omfamna varandra efter en middag i New York. Nu har de ryktena dock ersatts av ett annat: artisten uppges dejta rapparen Jack Harlow, som passande nog skrev en låt om henne till sitt senaste album.

“Har kommunicerat konstant”

Jack Harlow och Dua Lipa talades vid första gången då de i ett videosamtal kom överens om att Harlow fick använda hennes namn till sitt senaste album, där en av låtarna har titeln “Dua Lipa”. Enligt Harlow ska stämningen ha varit stel under videosamtalet, men enligt uppgifter till Page Six gick det betydligt bättre när rapparen och Dua Lipa träffades i egen hög person i november, detta på ett event i Los Angeles.

“Han var väldigt intresserad av henne, och skulle ihärdigt försöka få [romansen] att hända”, hävdar en källa som också berättar att de två har “kommunicerat konstant” sedan i november.

Enligt andra uppgifter flög Harlow till och med till New York för att träffa Dua Lipa efter hennes uppträdande på Z100 Jingle Ball i fredags. I helgen ska de dessutom ha ätit lunch tillsammans på en restaurang i området Meatpacking District i samma stad.

Foto: Instagram @jackharlow/@dualipa

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!