Nöje

Dua Lipas ex Anwar Hadids oroande ord: “Döda honom”

“Försöker låta bli att leta upp och döda honom”, skrev Dua Lipas ex Anwar Hadid i ett inlägg på Instagram kort efter att artisten för första gången visat upp sin nya kärlek offentligt. Nu slår Hadid tillbaka mot ryktena om att inlägget skulle ha handlat om Dua Lipas nya pojkvän.

Foto: Alamy/Instagram @anwarhadid

Dua Lipas före detta pojkvän, modellen och musikproducenten Anwar Hadid, publicerade nyligen ett oroväckande inlägg i sin story på Instagram.

Anwar Hadid: “Kan inte andas”

I inlägget, som publicerades kort efter att Dua Lipa offentliggjorde sitt förhållande med regissören Romain Gavras, skrev Hadid följande över en selfie:

“Försöker låta blir att leta upp och döda honom”, följt av en smiley.

Till andra bilder skrev han: “Kan inte andas”, “Ha så kul”, och “Jag hatar hur du säger mitt namn”.

Efter publiceringen uppstod snabbt en teori om att inläggen handlade om Gavras. Under måndagen slog dock Hadid – som är bror till Gigi och Bella Hadid – tillbaka mot ryktena:

“Galet hur internet skapar artiklar om saker som de inte vet ett skit om”, skrev han i sin story på Instagram. Ni är alla jävligt uttråkade. FÖRLÅT.”

Enligt Page Six har Dua Lipa och Romain Gavras omgärdats av romansrykten sedan de sågs tillsammans i London i februari. Paret gjorde sin röda mattan-debut på filmfestivalen i Cannes för drygt en vecka sedan, varpå Hadid publicerade de kryptiska inläggen.

Foto: Alamy

Hadid och Dua Lipa dejtade mellan 2019 och 2021.

Foto: Instagram @dualipa

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!