Nöje

Dubbla tårtnyheter – spana in Almondys nytillskott i frysdisken

Med sommaren på väg är vi sugna på lite härliga nya alternativ till fikabordet i trädgården! Almondy lanserar nu två smakrika och innovativa tårtnyheter som vi inte kan vänta på att få sätta tänderna i.

Tårtbageriet Almondy har varit verksamt sedan tidigt 80-tal och är med sin klassiker Daim-tårtan ett självklart inslag på fikabordet för många svenskar. Nu släpper Almondy två efterlängtade nyheter lagom till sommarvärmen och ledigheten.

Salt, sött och Rubychoklad

Nyheterna i år utgörs av Salted Caramel Crush som är en ljuvlig blandning av salt och sött. En karakteristisk smak av den lena söta karamellen i kombination med elegant havssalt i perfekt balans. Tårtan har också inslag av knapriga jordnötter, mjölkchoklad och en extra mjuk mandelbotten.

Den andra nyheten är Ruby Passion, där den trendande rosa rubychokladen ackompanjeras av syrlig passionsfruktskräm och mandelbotten. Rubychokladen har en djup smak av bärfruktighet och mjukheten gifter sig väl med den syrliga passionsfrukten. Sofie Funevik, Marketing Manager på Almondy, säger att det är med glädje dessa två nya smaker lanseras. “Med allt som hänt i världen det senaste året tycker vi att de små stunderna i vardagen ska firas lite extra”, säger hon.

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!