Nöje

E-type berättar hur han träffade kärleken Melinda Jacobs

Nu öppnar E-type upp om kärleken till nya flickvännen Melinda Jacobs – och berättar hur det gick till när de träffades. “Vi var vänner ett ganska långt tag innan vi började dejta på riktigt”, säger artisten till Aftonbladet.

Foto: Instagram @missmelinda_j

I våras offentliggjorde Martin “E-type” Erikson sitt förhållande med nya flickvännen Melinda Jacobs, en relation som gör artisten “väldigt lycklig:

“Jag har verkligen träffat kärleken”, berättar Erikson för Expressen. “Det tog tid, som fan. Jag är väldigt lycklig i mitt privatliv i dag.”

Så träffades E-type och Melinda Jacobs

Erikson och Jacobs träffades genom gemensamma bekanta, men de exakta omständigheterna vill artisten inte gå in på:

“Man kan väl säga att det var via bekanta, en lite personlig historia som jag nog vill spara på. Det var väldigt nära och fina vänner till både mig och henne, men vi hade inte träffats. De såg nog något som vi inte hade förstått, såna där match making-grejer brukar inte gå så bra, så det var väldigt försiktigt från oss”, säger Erikson till Aftonbladet och fortsätter:

“Vi var vänner ett ganska långt tag innan vi började dejta på riktigt. Under många månader egentligen. Men det fanns nånting där och tack vare våra gemensamma vänner fick vi ihop den där middagen när vi fick sitta ner och prata en hel kväll. Men detaljerna spar jag till bröllopet.”

Foto: Sveriges Radio

En av årets Sommarpratare i P1

Det är inte bara E-types kärleksliv som har genomgått förändringar på senare tid: han har gått från att skapa eurodance-hits på 90-talet – som “This is the way” och “Set the world on fire” – till att nu göra karriär med hårdrocksbandet Dampf.

Från och med i sommar kan han dessutom titulera sig Sommarpratare i P1. Då kommer vi få reda på mer om hur Erikson blivit den artist han är idag:

“Jag kommer att berätta om vad som gjort mig till mig, det som format mig och jag kommer spela musik på samma sätt, inte försöka imponera på nån utan spela sånt som format mig och mitt sätt att göra musik”, berättar Erikson för Aftonbladet.

Den 8 juli kl 13.00 kan du lyssna på E-types Sommarprat i P1.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!