Nöje

Bröllopslycka! E-Type och Melinda Jacobs har gift sig

Under lördagen sa Martin “E-type” Eriksson och Melinda Jacobs “ja” till varandra i Vadstena klosterkyrka – en tillställning som blev bättre än de hade vågat hoppas på. “Vi hade en dröm om hur det skulle bli och så blev det så, fast nästan tio gånger bättre”, berättar Eriksson i en intervju med TV4.

Foto: Instagram @missmelinda_j

Martin “E-type” Eriksson och Melinda Jacob är numera äkta makar! De lyckliga tu firade sin kärlek inför omkring 300 gäster i Vadstena i helgen – och vigselförrättare var av ingen mindre än statsministerns fru.

“Höga på kärlek”

Jacobs har tidigare berättat att hon och Eriksson planerade “ett stort bröllop” men i övrigt har de numera äkta makarna varit tystlåtna kring sina planer.

Med facit i hand kan man konstatera att tillställningen blev precis så storslagen som man hade kunnat förvänta sig: Jacobs bilder och videor från dagen visar kärleksparet iförda kläder som för tankarna till 1700-talet (med Jacobs karaktäristiska rosa hår uppsatt i en frisyr värdig Marie Antoinette) samt en droskfärd från kyrkan ackompanjerad av medeltidsmusik.

Själva ceremonin ägde rum i Vadstena Klosterkyrka, där statsminister Ulf Kristerssons hustru Birgitta Ed vigde paret inför de trehundra gästerna (däribland Carola Häggkvist, Dr Alban och Sarah Dawn Finer). Efter ceremonin bar det av till Vadstena slott där det vankades bröllopsfest med – vad annars? – vikingatema.

Paret, som välkomnade dottern Isadora Elisabeth Esmeralda i januari i år, berättar att de fortfarande är “höga på kärlek” när de intervjuas av TV4 dagen efter bröllopet:

“Vi är tagna”, säger Eriksson. “Vi hade en dröm om hur det skulle bli och så blev det så, fast nästan tio gånger bättre.”

“Man går ju på det är lyckoruset fortfarande”, fyller Jacobs i.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!