Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Ed Sheeran och hans livvakts bromance gör Instagramsuccé!

Ed Sheerans livvakt har skapat ett Instagramkonto utöver det vanliga. I flödet hittar du roliga bilder på världsartisten med passande bildtexter. Hans följare älskar ironin – och det gör vi med!

edsheeran_guardFoto: Instagram/ @securitykev

Med brittisk accent, rött hår och en fantastisk röst känner nog de flesta igen honom som Ed Sheeran. Men alla har nog inte lagt märke till hans livvakt Kevin Myers som nu gör Instagramsuccé på artistens bekostnad! I flödet uppdaterar han om livet som säkerhetsvakt där han med sina bildtexter lyckas fånga deras jargong – och det är tydligt att Ed Sheeran och Kevin Myers inte har en vanlig arbetsrelation. På en av bilderna ses de bada tillsammans där han har skrivit: “Bae tog mig med på en romantisk tripp”. Hans följare älskar ironin och det gör vi med!

Kevin Myers verkar också vara peppad på att fortsätta sin Instagram-karriär och har nu över 600 000 följare, “Dricker för min senaste framgång på Instagram”, skriver han i ett inlägg. Ja, en sak är säker – Ed Sheerans livvakt verkar inte vara rädd för att skoja med chefen.

Här kan du se några av Kevin Myers roliga inlägg med superstjärnan!

 

 

I’m always watching. He’s always eating. #whoateallthepies #imthedaddy

Ett inlägg delat av Kevin Myers (@securitykev)

When bae takes you shopping @Burberry

Ett inlägg delat av Kevin Myers (@securitykev)

Källa: BoredPanda

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!