Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Ed Sheerans överraskning till svenska TikTokarna

På HOBO Hotel i Stockholm överraskade Ed Sheeran igår tre TiKTok-användare. Från ingenstans knackades det på Emil Henrohns, Jacqueline Lindbloms och Björn Holmgrens hotellrum och på andra sidan dörren stod Ed Sheeran och överlämnade varsin biljett till hans spelning som senare skedde på Grand hotell.

Ed Sheeran anlände till Stockholm i hemlighet för att igår kväll genomföra en konsert på Grand Hotel i Stockholm. Konserten genomfördes i samband med släppet av hans nya album.

Efter en tävling på TikTok blev Emil Henrohn, Jacqueline Lindblom och Björn Holmgren inbjudna till konserten och väntade på att få sina biljetter levererade till sina rum på HOBO Hotel av Sheerans skivbolag. Men när det knackades och dörren öppnades stod där ingen mindre än Ed Sheeran, som personligen överlämnade biljetterna till kvällens konsert ett stenkast bort.

– Jag låg i sängen och tog det lugnt och när det knackade på. Jag trodde det var hotellpersonalen som ville något, men istället var det självaste Ed Sheeran som stod där. Det känns helt sjukt att ha träffat Eddie, som jag från och med nu tänker kalla honom. Jag vill också verkligen slå ett slag för hans nya låt Shivers som vi fick höra på konserten. Den är otrolig, säger Emil Henrohn.

Konserten som anordnades av Warner Music hölls i spegelsalen på Grand hotell inför 200 åskådare

– Jag tror faktiskt inte ni kan förstå känslan. Att säga att jag blev chockerad vore en ordentlig underdrift. Det är inte varje dag en av världens största artister knackar på ens dörr. Ed var riktigt härlig och konserten sjukt bra, säger Jacqueline Lindblom.

Läs även:

Elton John och Ed Sheeran gör julmusik tillsammans.

Ed Sheeran ger extra konsert på Ullevi i augusti 2022.

Ed Sheeran ger konsert på Ullevi i augusti.

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!