Nöje

Eddie Murphys känga till Will Smith på Golden Globe-galan 2023

När Eddie Murphy tog emot ett av Golden Globe-galans mest prestigefyllda pris i helgen passade han på att skämta om en av fjolårets största händelser inom filmvärlden: Will Smiths numera ökända beteende på Oscarsgalan.

Foto: Shutterstock

Eddie Murphy belönades med det prestigefyllda priset Cecil B. DeMille Award under årets Golden Globe-gala, som ägde rum på Beverly Wilshire Hotel i Los Angeles i söndags.

Murphy, som är känd för sin medverkan i filmer som Den galna professorn och En prins i New York, tog emot sin statyett med ett skämtsamt råd:

“Jag vill att ni ska veta att det finns ett idiotsäkert recept som ni kan följa för att uppnå framgång, välstånd och sinnesfrid. Det är väldigt enkelt. Det är tre saker: betala skatt, lägg dig inte i vad andra gör, och håll Will Smiths frus namn borta från din jävla mun!”

Portades från Oscarsgalan

Det sistnämnda är en referens till den skandal som utspelade sig på 2022 års Oscarsgala då Will Smith gick upp på scen och slog till komikern Chris Rock mitt under inspelningarna, detta på grund av ett skämt riktat mot Smiths fru, Jada Pinkett Smith. Efteråt återvände Smith till sin plats där han skrek åt Chris Rock att hålla hans frus namn borta från sin “jävla mun”.

Smith har portats från Oscarsgalan under de kommande tio åren och har vid ett flertal tillfällen bett om ursäkt till Chris Rock. Under sin medverkan i The Daily Show i november berättade han att det var “undertryckt ilska” som hade lett fram till händelsen:

“Det [berodde på] många saker: det var den lilla pojken som såg sin pappa slå sin mamma, du vet. Allt det där bara bubblade upp i det ögonblicket. Det är inte den personen jag vill vara”, sa han. “Det var en ilska som hade tryckts undan väldigt länge.”

Källa: Insider

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!