Nöje

Edvin Rydings Sommarprat 2022 – berättar om kändisskapet och blickar inåt

Edvin Ryding har medverkat i drygt trettio filmer och tv-serier och har fler än 1,8 miljoner följare på Instagram. Han debuterade redan som 5-åring i tv-serien “Mannen under trappan”. Edvin Rydings Sommarprat handlar om det omvälvande kändisskapet och den känsla av ensamhet som kan följa.

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Edvin Ryding beskriver själv sitt sommarprat som en tidskapsel, berättad för hans eget framtida jag. I Sommarpratet berättar han om de omvälvande händelser och kändisskapet som följt framgångarna med Netflixserien “Young Royals.”

Foto: Instagram @edvinryding

Edvin Ryding berör flera intressanta teman i sitt Sommarprat, inte minst hur hans insats som prins Wilhelm gett mod och hjälpt flera fans när det kommer till att bli trygga i sin sexualitet och frågor som rör det. Han lyfter också hur en fiktiv historia kan ha så stor effekt i verkliga livet. Men även om Edvin berör flera intressanta teman blickar han i slutändan lite väl mycket inåt. Det är intressant att höra om resan när en tv-serie slår, blir en stor internationell hit och hur skådespelarna blir världskändisar över en natt, men även om han pratar om svårigheterna i en sån omvälvande process stannar det lite väl mycket vid ytan.

Edvin Ryding

Edvin Ryding

Lyssna på Edvins Sommarprat här!

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!