Nöje

Edvin Törnblom berättar om skulderna i Renées brygga

När poddaren och medieprofilen Edvin Törnblom nyligen gästade tv-programmet “Renées brygga” avslöjade han att han ibland har svårt att hålla i pengarna. “Jag är verkligen Lyxfällan-material”, säger han i programmet.

Foto: TV4

Edvin Törnblom är ett namn vi har sett allt mer av under de senaste åren, han är inte minst känd för sin populära podcast “Ursäkta” som han har tillsammans med komikern Johanna Nordström. När han nyligen gästade programmet Renées brygga avslöjade han dock att han alltid haft problem att inte leva över sina tillgångar, då han älskar shopping. “Jag har alltid varit shopaholic”, berättar han för programledaren Renée Nyberg.

Renée blir chockad när Edvin avslöjar att han har haft skulder “upp till öronen” och att han betalar vissa räkningar via kronofogden. “Jag är verkligen Lyxfällan-material. Jag skjuter in räkningarna i en låda när de kommer”, avslöjar han. Renée påpekar att det blir dyrare när räkningarna gått till Inkasso och Kronofogden, men det är något som Edvin inte är speciellt orolig över. “Det är ju skönt att nu har jag pengar att betala Kronofogden med”, säger han skämtsamt i programmet.

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!