Nöje

Efter anklagelser om övergrepp – Paradise Hotels senaste säsong bortplockad

En deltagare i realityprogrammet Paradise Hotel skickades hem på grund av “regelbrott”. Nu polisanmäls deltagaren för övergrepp.

Foto: Instagram @paradisehotelse

Det var för några månader sedan under inspelningen av Paradise Hotel på ett hotell i Mexico som övergreppen ska ha ägt rum. Efter bara ett par dagar skickades en deltagare hem på grund av vad som beskrevs som upprepade “regelbrott.” Två kvinnliga deltagare polisanmäler nu händelserna tillsammans med produktionsbolaget och hela säsongen är nu nedplockad från strömningstjänsterna.

Inte bekvämt för de andra deltagarna

Avsnittet som visades under tisdagen innehöll också ett samtal mellan en producent och deltagaren där de diskuterade hans agerande gentemot de andra kvinnliga deltagarna. Producenten gav honom då beskedet att han skulle behöva lämna hotellet på grund av hans agerande. “Vi ansåg att händelserna var av karaktären att den här deltagaren inte kunde vara kvar, för att det inte var bekvämt för de andra”, säger Susanne Nylén, presschef på mediebolaget bakom programmet.

På instagram ber nu deltagaren om ursäkt över sitt beteende. Han beskriver det som “fruktansvärt o vidrigt och jag har och mår skit över det varje dag.”

Foto: Instagram @paradisehotelse

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!