Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Efter hemliga bröllopet – så skyddar Camilla Läckberg sin förmögenhet

Den 17 juni hade Camilla Läckberg och Simon Sköld bjudit in sina nära och kära till storslagen 30-årsfest (för Simon) med tema “white party”. När gästerna anlände till festen var de fortfarande ovetandes om att det egentligen stod bröllop på schemat. Men några tillgångar eller pengar som delas på hälften blir det inte om paret i framtiden väljer att skiljas, tack vare ett äktenskapsförord. 

Aftonbladet skriver nu att Läckberg skyddar sina tillgångar. Enligt dem skrev Camilla och Simon på äktenskapsförordet fyra dagar innan giftemålet som kort och gott gick ut på att all egendom och avkastning som var och en har skaffat sig före och under äktenskapet ska vara enskild egendom.

Att Läckberg tjänat mer pengar än maken Simon är ett faktum. I dag står hennes namn skriver på bostäder till ett värde över 13 miljoner kronor fördelat på ett hus i Enskede, lantställe i Norrtälje och semesterhus i hemstaden Fjällbacka. Enligt bokslutet 2015 omsatte Camillas bolag över 27 miljoner kronor. Simons bolag omsatte 1 178 000 kronor förra året.

Foto: Camilla Läckberg på Instagram
Källa: Aftonbladet 

 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!