Nöje

Efter Pete Davidson – Kim Kardashian vill dejta läkare eller advokat

Ett sjukhus eller en advokatfirma – det är två av de ställen som den nyblivna singeln Kim Kardashian föreställer sig att hon skulle kunna hitta en framtida partner. “Jag känner att jag måste göra något annorlunda. Uppenbarligen så fungerar det inte, vad det nu är jag gör”, säger hon om sitt kärleksliv i The Late Late Show with James Corden.

Foto: Instagram @kimkardashian

I början av augusti gjorde Kim Kardashian och komikern Pete Davidson slut efter att ha dejtat sedan oktober 2021. Relationen med Davidson var Kardashians första sedan hon ansökte om skilsmässa från Kanye West i februari i fjol – hon och West har fyra barn tillsammans och var gifta i sju år.

“Länge gjorde jag det som gjorde andra människor glada. Under de senaste två åren har jag bestämt mig för att jag ska göra det som gör mig lycklig. Och det känns riktigt bra”, sa Kardashian till Vogue tidigare i år.

Hon fortsatte: “Även om det skapade förändringar och orsakade min skilsmässa, tror jag att det är viktigt att vara ärlig mot sig själv, om vad som verkligen gör en lycklig. Jag har valt mig själv. Jag tycker att det är okej att välja sig själv.”

Vill dejta en läkare eller advokat

Hur ser då framtiden ut för en av Hollywoods i särklass mest eftertraktade singlar? Under onsdagen berättade realitystjärnan i The Late Late Show with James Corden hur hon ser på eventuella framtida relationer:

“Jag har inte riktigt tänkt på det, för jag letar inte [efter en ny relation]”, sa Kardashian i intervjun. “Jag vill bara ta det lugnt ett lite tag. Jag tror att jag behöver lite tid för mig själv och fokusera, studera klart, allt det där. Men jag tror att mitt nästa steg, jag känner att jag måste… göra något annorlunda. Uppenbarligen så fungerar det inte, vad det nu är jag gör.”

Kardashian berättade även om var hon tror att hon skulle kunna hitta kärleken. Bland annat kunde hon se sig själv “träffa en läkare” på ett sjukhus eller någon på en “advokatbyrå”:

“Jag tror att det kommer bli en, typ, vetenskapsman, en forskare inom neurovetenskap, en biokemist, läkare, advokat. Det är kanske vad jag föreställer mig i framtiden.”

Källa: Independent

Foto: Instagram @kimkardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!