Nöje

Efter succén med WomanUp-podden – Metro Mode satsar på kvinnligt nätverk

Vi på Metro Mode fortsätter vår stora WomanUp-satsning genom att skapa ett community på Facebook för alla kvinnor som vill ha mer pepp och systerskap i sina liv. 

I början av 2018 drog vi på Metro Mode igång WomanUp-podden, en intervjupodcast om livets mörka och ljusa sidor med några av Sveriges främsta kvinnliga influencers och förebilder. Varje vecka lyfter vi ett nytt tema utifrån gästernas egna erfarenheter, allt från psykisk ohälsa till ätstörningar, hälsohets, kvinnofällor, övergrepp, samhällsideal och sorg. Nästa steg i denna storsatsning är WomanUp-gruppen på Facebook, ett community där vi peppar varandra till att stå upp för våra åsikter, hitta glädje i vardagen och att hålla varandra om ryggen.

I WomanUp-gruppen delar vi läsvärda artiklar om viktiga ämnen som psykisk ohälsa och jämställdhet – och inspiration kring karriär, hälsa, mode, inredning och annan vardagslyx. 

– Vi vill ta en tydlig riktning mot att lyfta, stötta, inspirera och motivera kvinnor! Det vill vi göra genom att skapa ett öppet och välkomnande forum där vi kan möta våra läsare, skapa relationer, kommunicera, utbyta erfarenheter och lyfta viktiga ämnen! Vi vill skapa en plats som bjuder på igenkänning och en känsla av att vi är ett enat team – som tillsammans är starka! Det är vårt mål med WomanUp-gruppen, säger Metro Modes redaktionschef Cassandra Lundgren.

Här hittar du WomanUp-gruppen – gå med och bjud in alla dina vänner som också vill vara med och WomanUp!

Foto: Omar Lopez / Unsplash

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!