Nöje

Efter uppbrottet med Gigi Hadid: Zayn Malik aktiv på dejting-app för kurviga personer

Zayn Malik verkar ha gått vidare efter relationen med Gigi Hadid. Bilder visar att han numera är aktiv på en dejting-app som riktar sig till kurviga personer. “Jag gillar fylligare kvinnor”, har stjärnan sagt i en intervju.

Foto: Instagram @gigihadid/@zayn

Zayn Malik och modellen Gigi Hadid gjorde slut för tre månader sedan då Malik rök ihop med Hadids mamma Yolanda. One Direction-stjärnan har nu till synes bestämt sig för att börja dejta igen – han har nämligen varit aktiv på en dejting-app för “kurviga” personer.

Bilder läckte från sajten

Appen, som heter WooPlus, marknadsförs som en “inkluderande” plattform där “kurviga personer kan hitta och njuta av kärlek”. Enligt hemsidan riktar appen även sig till “de som attraheras av kurviga personer.”

Maliks deltagande i appen har nu avslöjats då bilder där han gör en så kallad “emoji-utmaning” har läckt. På bilderna försöker han efterlikna olika emojis med underhållande ansiktsuttryck.

Stjärnan har tidigare berättat att han är svag för kvinnor som har den typ av kroppsform som appen verkar rikta in sig på: “Jag gillar tjejer som är lite tjockare på vissa ställen – de fina ställena. Jag gillar en fylligare kvinna.”

Zayn Malik och Gigi Hadid var tillsammans i sex år och har ettåriga dottern Khai tillsammans.

Källa: Daily Mail

Foto: Instagram @gigihadid

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!