Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Elaine Eksvärd till handbollstränaren: “Jag minns hur du ser ut, jag vet ditt namn!”

“Idag gick tiden ut för handbollstränarens offer att få upprättelse för de sexuella övergrepp hon utsattes för av honom. Enligt lag är han nu en fri man utan några brottsmisstankar. Enligt mig är han redan dömd.” Så inleder Elaine Eksvärd ett uppmärksammat inlägg på bloggen. 

Elaine skriver att det måste bli en lagändring i Sverige för barnens skull och att alla år av svek från instanser måste få ett slut.

“Jag kommer alltid att ta barnens parti och är det något jag vet av egen erfarenhet och statistik är att pedofiler aldrig erkänner. De är psykopater för det måste man vara för att förgripa sig på ett barn. De tänker bara på sig själva.”

I blogginlägget tar Elaine upp sju saker som måste förändras i rättsystemet (och i allmänhet) när det kommer till ämnet. Avslutningsvis skriver hon att handbollstränaren inte är dömd av rättsväsendet men av henne – och svenska folket.

“Jag ser fram emot att höra vad dina grannar säger den dagen du kommer tillbaka som en ”fri” man. Du är är inte dömd på papper. Men papper har inga hjärnor eller hjärtan, det har svenska folket och vi har dömt dig.”

Foto & källa: Unsplasch och Elaine Eksvärd via Mama 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!