Nöje

Efter separationsryktena: Elena Belle och dottern flyttar

Elena Belle har varit tillsammans med kärleken Gleb Savchenko i drygt två år, men nu tror många fans att relationen har tagit slut – särskilt efter att Elena bekräftat att hon och hennes dotter Luna har flyttat till ett nytt boende.

Foto: Instagram @officialelenabelle

Elena Belle – som tidigare hette Natacha Peyre – blev känd genom sin medverkan Paradise hotel 2005 och har under senare år synts i Svenska Hollywoodfruar på TV3. Hon har tidigare varit gift med musikmanagern Michael Theanne, som gick bort efter att ha drabbats av en hjärtattack 2020.

Flyttar med dottern

2021 fann tv-profilen kärleken igen, denna gång i den ryske modellen och dansaren Gleb Savchenko – en av proffsdansarna i det amerikanska programmet Dancing with the stars. Nu misstänker dock flera av Elenas fans att paret har gjort slut.

Enligt Hänt har uppmärksamma fans lagt märke till att Elena har tagit bort bilder på pojkvännen från sitt konto på Instagram. I flera inlägg framgår det dessutom att hon har flyttat till ett nytt boende.

I sin story har modellen svarat på en följares fråga om varför hon flyttar – och huruvida hon ska flytta in med Gleb:

“För att vi bor i en hyresrätt nu och det är slöseri att betala hyra och inte äga. Det är bara jag och Luna som flyttar”, skriver hon.

Foto: Instagram @officialelenabelle
Foto: Instagram @officialelenabelle

Foto: Instagram @officialelenabelle

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!