Nöje

Elena Belle om skönhetsingreppet – Hollywoodfrun visar upp sin senaste behandling

Elena Belle är känd för att berätta öppet om sina många skönhetsbehandlingar. På sociala medier visar hon nu upp den senaste – och ovanliga – behandlingen.

Foto: Instagram @elenabelloffical

Elena Belle blev först känd när hon medverkade i dokusåpan Paradise Hotel 2005. Realitykändisen har sedan dess även medverkat i flera säsongen av Svenska Hollywoodfruar.

Pratar öppet om sina ingrepp

Elena har alltid pratat öppet om sina många skönhetsingrepp och behandlingar. I ett avsnitt av svenska Hollywoodfruar får tittarna bland annat följa med på en behandling där Elena Belle bleker bort ärren från ett kejsarsnitt. Hon förklarar i programmet att en behandling kostar runt 10 000 kronor men att det behövs mellan fyra och sex behandlingar.

Har lagt en miljon på sin kropp

Elena Belle har tidigare berättat om hur hon både opererat brösten och näsan som ung och även använt fillers och botox. “Alla behandlingar har genom åren gått på en hel del pengar. Jag kan tänka mig att jag lagt ut i alla fall en miljon kronor på min kropp”, har hon tidigare sagt i en intervju.

Nu delar Elena med sig av bilder på sociala medier där följarna får se hur hon nu har hoppat på en betydligt ovanligare skönhetsbehandling. På instagram skriver hon om en laserbehandling menad att “tighta till” huden.

Källa: Hänt

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!