Nöje

Elijah Wood från “Sagan om Ringen” har blivit pappa för andra gången

Sagan om Ringen-stjärnan Elijah Wood avslöjade nyligen att han och kärleken Mette-Marie Kongsved har välkomnat sitt andra barn – något som paret lyckats hålla hemligt i över ett år.

Foto: Shutterstock

Det var under en intervju med The Wall Street Journal som Elijah Wood, aktuell med säsong 2 av tv-serien Yellowjackets, avslöjade att han har blivit pappa för andra gången.

Välkomnade en dotter 2022

I intervjun med The Wall Street Journal framkommer det att Wood och hans partner, den danska producenten Mette-Marie Kongsved, välkomnade en dotter i fjol – skådespelaren berättar nämligen att en vanlig dag för honom ofta innebär att han väcks “ganska tidigt” av sin “treåriga son och fjorton månader gamla dotter”.

Wood berättar även att han och Kongsved låter sina nära och kära ta del av familjelivet via ett privat konto på Instagram:

“Jag ville kunna dela med mig av bilder som jag inte nödvändigtvis vill visa för världen”, säger han. “Ett offentligt konto skulle verkligen påverka vad jag delar.”

Wood och Kongsved träffades under inspelningarna av filmen I Don’t Feel at Home in This World Anymore, där Wood spelar en av huvudrollerna. Filmen hade premiär 2017 och året därpå offentliggjordes parets relation.

2019 välkomnade paret sitt första barn, något som Wood bekräftade när han gästade Late Night With Seth Meyers 2020, det skriver Page Six.

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!