Nöje

Elin Johanson: ”Jag ser hur fönen faller ur handen – och vaknar upp i en panikångestattack”

I veckans avsnitt av WomanUp-podden träffar vi Sveriges största hårbloggare – influencern och Youtubern Elin Johansson. Vi djupdyker i ämnen som utbrändhet, krossade hjärtan, svek och sorgbearbetning, samt viljan att alltid ta sig upp igen.

I WomanUp-podden öppnar Elin upp om en helt vanlig dag på salongen då hennes ben plötsligt vek sig under kroppen, och hur hon sekunder senare vaknar upp mitt på betonggolvet – i en panikångestattack!

Vi pratar om hur det gick till när Elin mötte den så kallade ”väggen”, och hur destruktivt hennes liv sett ut innan. Men också om nycklar och rutiner som fått henne att dra ner på tempot, och börjat ta hand om sig själv sedan dess.

Elin delar även med sig av sitt livs värsta svek som resulterade i ett krossat hjärta, och tårar som aldrig ville sluta rinna. Hon sätter ord på den smärtsamma tiden efteråt, och hur det gick till när hon hittade en egen form av sorgbearbetning – som förändrade allt!

Räkna med att inspireras av Elins enorma mod att våga välkomna kärleken och tilliten på nytt. Ta del av hennes tips och tricks för att förverkliga drömmar i livet, och smittas av hennes obotligt positiva synsätt.

I varje avsnitt av WomanUp-podden får varje gäst dela med sig av sitt livs motto och favorit-quote. Elin valde ”We worry about yesterday, like it´s promised”. Vill du ha Elins citat på en snygg t-shirt (eller något annat kul som mobilskal, mugg, eller pin), gå in på metromode.se/womanup. Vinsten, ca 40 kronor av varje såld t-shirt går till organisationen Kvinna till Kvinna, som kämpar för kvinnors rättigheter över hela världen.

LYSSNA PÅ SENASTE AVSNITTET av WomanUp-podden med Elin Johansson där poddar finns eller på Metromode.se/womanup.

Foto portätt: Niklas Lindgren
Foto: Elins privata 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!