Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Elin Johansson berättar ÄNTLIGEN ALLT om tidernas finaste frieri

Har du gett upp hoppet om att prinsen på den vita hästen ska komma galopperandes in i ditt liv? Det hade Elin med efter en tuff separation från dåvarande pojkvännen sedan fem år tillbaka. I våras dök kärleken upp på nytt och har sedan dess överöst Elin med diverse romantiska gester. En helg i Paris tog ändå priset – och resulterade i tidernas finaste frieri(!)

Varning för att smälta när Elin berättar om resan till kärlekens stad som slutade med en middag under stjärnorna med Eiffeltornet mitt framför näsan, som under kvällens gång byttes ut mot en förlovningsring med enorm sten (från Efva Attling – se här).

“För lite mer än en månad sedan fick jag uppleva den mest romantiska och kärleksfulla helgen i hela mitt liv. Ska jag vara helt ärlig så har det tagit en månad att kunna smälta allt och reflektera över vad vi var med om. Det började redan på torsdagen att jag fick en rebus av A för att jag skulle lista ut vart vi skulle åka. Vi åker till första hotellet, The Peninsula Paris som är mitt drömhotell. För att förtydliga så älskar jag dyra hotell, jag är en hotell-torsk som går igång på fina hotell. Jag känner mig som en drottning i en Disney-film när jag får bo på fina hotell.”

“Vi vaknade tidigt på lördagsmorgonen, åt en underbar frukost på sängen och bara njöt utav varandras sällskap. Vid lunch sa A att jag skulle börja packa ihop mina saker för vi ska åka vidare?! Ehh. okej? tänkte jag. Vi sätter oss i en taxi och åker till Shangri-La Hotel Paris som är ett av Paris lyxigaste hotel.”

“Efter vi hade checkat in på taksviten på Shangri-La Hotel Paris traskade vi mot alla shoppinggator. A ville pront att vi skulle gå in på Chanel, jag vägrade inte direkt så vi traskade in där. Han tog fram en väska, sa till en tjej från personalen att ta fram alla färger på just en speciell väska. Jag står där som ett fån och vet inte riktigt vad som händer. När hon kommer fram med alla väskor säger A till mig: Älskling, fucka inte ur här inne nu men jag tänker köpa en väska till dig”

Sugen på fortsättningen? KLART du ärDen kan du läsa här på Elins blogg >> 

Foto & källa: Elin.metromode.se

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!