Nöje

Elin Nordegrens dröm förverkligades – så lever Tiger Woods exfru idag

2010 skilde sig Tiger Woods och svenska Elin Nordegren, detta efter otrohet från sportstjärnans sida. Idag har Nordegren funnit kärleken på nytt och lever sitt drömliv, det skriver People.

Foto: Alamy

I början av 2000-talet träffade Elin Nordegren sin blivande make, hockeyproffset Tiger Woods, genom Jesper Parnevik som hon jobbade för under sin tid som nanny i USA.

“Förvånades över att hon föll så snabbt”

I biografin Tiger: The Real Story, som kom ut 2010, framkommer det att den svenska modellen till en början var ganska ointresserad av Woods – något som förändrades efter deras första dejt:

“För första gången kände Elin att hon inte var med en kändis, hon kände att hon var ute med en trevlig, normal kille”, står det i boken. “Hon förvånades över att hon föll för honom så snabbt.”

Paret gifte sig i tropiska Barbados 2004. Tre år senare välkomnade de sitt första barn, dottern Sam, och 2009 föddes sonen Charlie. Samma år visade det sig att golfspelaren hade varit otrogen med ett flertal kvinnor, och efter att ha ägnat “flera månader” åt att försöka reparera äktenskapet gick Woods och Nordegren skilda vägar.

“Har alltid velat ha en stor familj”

Sedan skilsmässan – som gick igenom 2010 – har Nordegren funnit kärleken på nytt, det skriver People.

Hon är idag tillsammans med  före detta NFL-spelaren Jordan Cameron, som hon träffade 2017. Tillsammans har de tre barn:  Zeta, Freya och Arthur. Dessutom har Cameron sonen Tristan sedan en tidigare relation, så sammanlagt är Nordegren mamma och bonusmamma till sex barn – vilket hon stormtrivs med:

“Elin har alltid velat ha en stor familj och älskade tanken på ett hus fullt av barn”, berättar en av Nordegrens vänner för tidningen. “Nu har hon det, och hennes högsta dröm har gått i uppfyllelse.”

People har tidigare rapporterat att Nordegren och Woods har utvecklat en vänskaplig relation sedan sin separation:

“Det som hände i det förflutna är i det förflutna. De har båda bestämt sig för att vara vuxna och göra det som är bäst för barnen. Så de kommer väldigt väl överens. Tiger säger väldigt bra saker om Elin. Han klagar aldrig om henne, någonsin… barnen älskar dem båda”, sa en källa till tidningen 2018.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!