Nöje

Ellen Bergström och Niclas Lij har gått skilda vägar

Ellen Bergström och hennes partner sedan fem år tillbaka, Niclas Lij, har gjort slut. “Vi har försökt och försökt men kommit fram till att det inte går”, skriver Bergström på Instagram.

Foto: Instagram @ellenbergstrom

Det var under måndagen som skådespelaren och influencern Ellen Bergström berättade om uppbrottet från entreprenören Niclas Lij.

“Kärleken finns inte kvar”

På Instagram berättar Bergström att hon och Lij i själva verket gjorde slut för ett halvår sedan:

“Den här texten är inte lätt att skriva.. men ni kanske märkt att jag varit väldigt frånvarande. Jag hade inte tänkt att skriva något förrän vi flyttat isär, men nu har det gått mer än ett halvår sedan vi beslutade oss för att göra slut”, skriver hon.

Bergström berättar att hon och Lij har försökt att få relationen att fungera, men utan framgång. Enligt henne älskar hon och Lij varandra, “men kärleken finns inte kvar… vi har försökt och försökt men kommit fram till att det inte går”.

Bergström och Lij träffades för första gången 2017 har tillsammans dottern Elsy, 3 år. I inlägget skriver Bergström att det svåraste med separationen är de konsekvenser som den kommer få för dottern.

“Det jobbigaste tycker jag är tanken på att vi inte kommer vara en familj. Att behöva förklara för Elsy… inte kul”, skriver hon. “Det var ju inte så här vi ville att det skulle bli men vi har fått världens finaste dotter och vi kommer göra allt för att hon ska må bra! Även om jag och Niclas är olika på SÅÅ många plan haha, så är vår kärlek till Elsy exakt lika stor.”

Foto: Instagram @ellenbergstrom

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!