Nöje

Ellen Bergström om gravidrädslan ”Jag har varit jätteorolig för att något skulle hända och mått psykiskt dåligt”

Igår gick Ellen Bergström och Niclas Lij ut med nyheten om att de väntar barn tillsammans. Deras lilla bebis är beräknad till den 14 april nästa år. I samband med nyheten pratade Ellen om sin rädsla över att något ska hända under graviditeten, något som är kopplad till hennes syster Kajsa Bergströms tidigare missfall. 

Foto: Instagram/ @ellenbergstrom

Ellen Bergström och Niclas Lij väntar barn tillsammans och gick ut med nyheten när Ellen publicerade en bild på Instagram med texten “Rebus…”. Och det verkade inte ta lång tid innan hennes följare förstod vad det handlade om. Svaret på rebusen var ”Ellen på smällen” och inlägget har idag 36 100 likes.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Rebus… ?❤️

Ett inlägg delat av Ellen Bergström (@ellenbergstrom)

Kort därefter pratade Ellen om bebislyckan samt sin rädsla över att vara gravid på sin Instagram stories. Hon berättar att hon är gravid i vecka 14 och att många brukar vänta med att gå ut med det så tidigt in i graviditeten. Men att hon och Niclas ville göra det nu och att hon känner lättnad.

– För hade jag väntat hade det känts som att jag skulle tro att nånting skulle hända. Och jag har ju varit jätteorolig för att något skulle hända och mått psykiskt dåligt, säger hon på Instagram.

Hon berättar vidare om en av anledningarna till hennes oro. Hennes syster Kajsa Bergström var med om ett missfall i vecka 22-23.

– För ni kanske vet att min syster var med om att hennes bebis försvann i vecka 22-23 och det har ju gjort att jag såklart har varit extra orolig. Och jag och min syster är ju jättenära varandra. Men vi var på ultraljud idag och allt såg jättebra ut, när jag såg att hjärtat slog kände jag bara tack, tack!

Ellen berättar även om sina gravidhormoner som har spökat loss, något som har gått ut över hennes partner Niclas.

– Folk har sagt till mig att man får mycket hormoner men wow. Jag visste inte att det var på den här nivån. Niclas kan säga något till mig och jag bara kokar. Så fort och så blir jag helt galen. Han har ju verkligen fått träna på att ha mycket tålamod med mig. För om han säger nånting fel blir ju jag galen som en katt.

Hon skrattar till och säger sedan att det har blivit mycket bättre nu och att Niclas har fått lära känna hennes nya jag och vet hur det ska tas. Ellen avslutar med att säga att de är jätteglada och hoppas att allting kommer gå bra och att saker kan hända som man inte kan styra över.

– Men sen kommer det en liten bebbe i april, en liten vårfjäril, avslutar Ellen med att säga.

Vi på Metro Mode önskar Ellen och Niclas stort lycka till!

Källa: Instagram

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!