Nöje

Ellen Krauss berättar om flickvännen i lördagens “Så mycket bättre”

I lördagens avsnitt av “Så mycket bättre” tolkade Ellen Krauss låten “Sommarkläder” av Jonathan Johansson. Hon valde också att tillägna tolkningen till sin flickvän. “Nu är jag ihop på ett sätt som jag aldrig varit tidigare, med en grym tjej”, säger hon i avsnittet.

Foto: TV4

Ellen Krauss har gjort flera tolkningar i årets upplaga av “Så mycket bättre” som väckt stor uppmärksamhet. Bland annat har hon tagit sig an Mapeis “Swim” och Lasse Holms “Inget stoppar oss nu” med starka reaktioner från de andra artisterna. I lördags tolkade hon Jonathan Johanssons “Sommarkläder” som hon gett titeln “Doesn’t Matter”.

Jonathan berättar i avsnittet att han skrev låten när han var nygift och att han ville att den skulle handla om lycklig kärlek. Ellen berättar hur hon knyter an till låtens kärlekstema genom att tillägna den till hennes flickvän. “Jag sjunger om att jag vill imponera på henne, slänger mig med saker som att jag känner dj:n och sånt, och mitt i allting tänker jag att det spelar nog faktiskt ingen roll. Hon kommer nog inte märka att jag har två olika strumpor eller om håret är framför eller bakom öronen. Förhoppningsvis tänker hon på större saker än så”, säger hon i programmet.

Spana in tolkningen nedan!

Ellen Krauss med Jonathan Johanssons "Sommarkläder" som hon gett titeln "Doesn't Matter".

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!