Nöje

Ellen Pompeo lämnar succéserien “Grey’s Anatomy”

I hela nitton säsonger har Ellen Pompeo spelat Dr. Meredith Grey i den populära tv-serien Grey’s Anatomy – men nu bekräftar stjärnan sitt avhopp. “Jag är evigt tacksam och ödmjuk inför den kärlek och det stöd som ni har visat mig”, skriver Pompeo på Instagram.

Foto: Instagram @ellenpompeo

Sedan premiären 2005 har hitserien Grey’s Anatomy kretsat kring läkaren Dr. Meredith Grey, spelad av Elle Pompeo. I förra veckan kom Pompeo dock med ett besked som skakade fansen: den nittonde säsongen blir hennes sista.

Ellen Pompeo: “Är evigt tacksam”

Skådespelerskan offentliggjorde nyheten i ett inlägg på Instagram:

“Jag är evigt tacksam och ödmjuk inför den kärlek och det stöd som ni har visat mig, Meredith Grey och serien i 19 säsonger! Genom allt… inget av det… skulle ha varit möjligt utan de bästa fansen i världen. Ni är alla lojala och ni har alla gjort resan så rolig och ikonisk! Jag älskar er galet mycket och uppskattar er tillbaka”, skrev hon.

För fans som sörjer Pompeos avhopp tycks framtida inhopp i serien inte vara helt uteslutna:

“Jag kommer definitivt komma tillbaka på besök”, skrev hon.

Grey’s Anatomys skapare: “Är inte ett hejdå”

Även seriens skapare, Shonda Rhimes, hintade om att Pompeo skulle kunna komma att medverka i serien framöver i ett inlägg där hon hyllade skådespelerskan:

“Vilken galen resa de här nitton säsongerna har varit. Inget av det skulle ha varit möjligt utan den ojämförliga @ellenpompeo, den enda Meredith Grey”, skrev hon och fortsatte:

“Detta är inte ett hejda, det är ett vi ses senare! Jag längtar att se vad som väntar Ellen, Meredith och Grey Sloan Memorial. #greysanatomy”.

Foto: Instagram @ellenpompeo

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!