Nöje

Elon Musk fick tvillingar i hemlighet – med chef på egna bolaget

Endast några veckor innan Musk och Grimes yngsta barn föddes i vintras fick han tvillingar med en av sina anställda på bolaget Neuralink, Shivon Zilis. Det rapporterar Business Insider.

Foto: Instagram @elonmusk/Twitter @shivonzilis

Elon Musk fick tvillingar med en av sina anställda förra året, det rapporterar Business Insider. Enligt handlingar som skickades in till en domstol i april fick Musk barn med en toppchef på bolaget Neuralink i fjol – Shivon Zilis. Syftet med handlingarna var att ändra tvillingarnas namn, allt för att hemlighålla Zilis namn.

Handlingarna visar även att tvillingarna föddes en månad innan Musk och musikern Grimes välkomnade sin dotter, Exa Dark Sideræl Musk, via surrogatmoderskap i december 2021. Dottern fick smeknamnet Y, då parets första barn kallas för X.

Träffade Påve Franciskus med sönerna

Tesla-grundaren har nu sammanlagt nio barn: utöver tvillingarna med Zilis och de två barnen med Grimes har han dessutom fem barn tillsammans med sin före detta fru, den kanadensiska författaren Justine Wilson.

Fyra av dessa, hans tonåriga söner Griffin, Kai, Saxon och Damian, följde med när Musk träffade Påve Franciskus den första juli i år. Musk bröt en nio dagar lång tystnad på Twitter när han publicerade en bild på sig själv, Påve Franciskus och de fyra sönerna.

“Fick äran att träffa @Pontifex igår”, skrev han i inlägget, som inte innehöll någon information om vad mötet handlade om.

Foto: Twitter @elonmusk

Elon Musk: “Min kostym är tragisk”

Musks tweet uppmärksammades inte bara för att det var hans första efter över en veckas tystnad, utan även på grund av hans klädsel. Flera följare påpekade att hans kostym satt lite konstigt, och då särskilt byxorna som verkade ha en underlig passform.

“Världens rikaste man behöver en skräddare till sina byxor. Kom igen”, skrev en användare på Twitter.

Elon Musk besvarade snabbt kritiken:

“Min kostym är tragisk”, höll han med.

Foto: Twitter @elonmusk

Källor: Reuters, Business Insider, Page Six

Foto: Twitter @elonmusk

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!