Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Elsa Billgren med familj får egen tv-serie: “Mamma är stjärnan, men vem är förvånad?”

Igår gick Elsa Billgren ut med den roliga nyheten att hon och hennes familj får en egen serie. I serien Äkta Billgrens kommer vi att få följa henne och familjens liv. “Nästa Parneviks, hehe?”, skriver Elsa skämtsamt på sin blogg.

Foto: Instagram/@elsabillgren

På sin Instagram la Elsa igår ut en bild där hon berättade att hon, mamma Helene och pappa Ernst får en alldeles egen serie på SVT som kommer att börja sändas vid årsskiftet. I Instagram-inlägget delar hon även med sig av att det varit utmanande att inte vara i programledarrollen, utan istället bara vara sig själv. Samtidigt beskriver hon det som en ynnest att få spendera så mycket tid med familjen.

“Om programmet blir hälften så kul som vi haft det när vi spelat in är jag nöjd.”, skriver Elsa i sitt Instagram-inlägg.

I ett blogginlägg berättar hon senare om hur skönt det är att ha fått dela med sig av nyheten, då det började bli lite svårt att dölja tv-teamet som följde med dem.

Hon avslöjar även att vi kommer att få följa med på allt från föräldrarnas utställningar till det vackra sommarhuset på Gotland.

“Allt från ELLE-galan, brudateljén, mammas och pappas utställningsarbete, födelsedagar, loppis-rundor, lägenhetsletande och Gotland kommer vara med. I en snygg Royal Tenenbaums/SVT-inramning. Ska bli så kul att se!”

I inlägget bjuder Elsa också på en glimt av familjens härliga dynamik där hon beskriver sina föräldrar.

“Mamma är stjärnan, men vem är förvånad? Pappa är ju coolingen utåt, såklart.”

Inspelningen kommer pågå till slutet av oktober för att resultera i sex avsnitt, så förbered dig på att sitta bänkad framför TV:n på torsdagar vid 20.00.

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!