Nöje

Elsa Hosk – om kroppen efter graviditeten

Elsa Hosk går nu ut på sociala medier och svarar på alla DMs hon fått om den nya mammakroppen. Hon svarar på frågor hon fått om träning och delar med sig av sina tankar kring dieter och att “få tillbaka kroppen.”

Foto: Instagram @elsahosk

Den 11 februari födde Elsa Hosk dottern Tuulikki Joan, döpt efter hennes egen mamma och partnerns mormor. Bara nio dagar senare gick hon ut på Instagram och visade upp sin mammakropp i ett inlägg. Efter många DMs där följare ställt frågor om hur hon ser på den nya kroppen och hur hon gör med träning och dieter efter förlossningen svarar hon nu i en Instagram story.

“En liten mage som inte var där förut”

Elsa Hosk, som jobbar som modell, har fått motta många frågor om hur hon tränar och vilken diet hon äter enligt för att få tillbaka kroppen efter graviditet och förlossning. Hon svarar nu i en story på Instagram att hon njuter av sin nuvarande kropp och väntar tills den är redo. Hon säger att hon inte tränar eller går på någon diet och att hon inte har som ambition att få tillbaka sin gamla kropp just nu. Hon säger att de flesta inte kan träna förrän sex veckor efter förlossningen och att hon just nu fokuserar på att äta mycket för att bröstmjölken ska fortsätta komma. “Jag har istället njutit av min tid med Tuuli”, säger modellen och berättar att hon har “en liten mage som inte var för förut.” Elsa tillägger att hon ser fram emot att få träna när hon är redo igen och att det är olika för folk hur lång tid det tar innan kroppen blir som innan, om det ens är möjligt. “Allt är normal och okej”, säger hon och betonar att alla kroppar är olika och att det är fantastiskt.

Foto: Instagram @elsahosk

Nästa bild

Foto: Instagram @elsahosk

Nästa bild

Foto: Instagram @elsahosk

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!