Nöje

Elsa Hosk om livet som nykter – Jag kunde inte ens drömma om allt det här

Efter att ha levt nykter i tolv år berättar nu supermodellen Elsa Hosk om hur nykterheten förändrat hennes liv. På Instagram delar hon med sig av hur hon kan tacka nykterheten för hur livet ser ut för henne idag.

Foto: Instagram @elsahosk

I instagraminlägget önskar supermodellen gott nytt år till sina följare och skriver att hon är tacksam för livet, hälsan och familjens nytillskott. Hon betonar att nyårsafton är en extra speciell dag för henne då den i år innebär att hon varit nykter i tolv år.

Tog överdos som 20-åring

Elsa Hosk har tidigare pratat om att hon valt att leva nykter och varför. I talkshowprogrammet “Skavlan” berättade hon förra året om hur hon som 20-åring tog en överdos på kokain för att sedan hamna på rehab. På Instagram öppnar hon nu upp om att hon har nykterheten att tacka för att livet blivit så bra, med karriären som supermodell, familj, vänner och som mamma till lilla dottern Tuulikki.

I sitt inlägg passar Elsa på att skicka några ord till andra som kämpar med missbruk av alkohol och droger. “Jag kunde inte ens drömma om allt det här för alla dessa år sedan. Om du läser det här och är där jag var för tolv år sedan – som kämpar, och ifrågasätter ifall ett liv utan alkohol och droger är värt eller om det ens är möjligt – det är det till 100 procent”, skriver hon i inlägget.

Foto: Instagram @elsahosk

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!