Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Elton John och Ed Sheerans jullåt Merry Christmas släpps nu på fredag

För ett år sedan frågade Elton John om Ed Sheeran ville göra en jullåt tillsammans med honom. Ed Sheeran var positiv till idéen och nu på fredag släpps den nya låten som har titeln “Merry Christmas.”

Foto: @zakarywalters

Elton John publicerade nyligen ett inlägg på Twitter där han berättade om att julsingeln snart är här. Intäkterna för låten kommer att gå till välgörenhet och nu har de släppt en video som flörtar med den ikoniska scenen i “Love Actually” där en karaktär låtsas vara en gatumusikant samtidigt som han håller upp olika skyltar där han förklarar sin kärlek.

I videon är det istället Ed Sheeran som knackar på hos Elton John och, med hjälp av skyltarna, berättar om den nya singeln, att han förra året fick ett samtal från sin vän Elton John, att låten kommer ut på fredag och att den går att förbeställa redan nu. Enligt skyltarna kommer den också att innehålla en hel del bjällror…

Alla intäkter går till Ed Sheeran Suffolk Music Foundation och Elton John AIDS Foundation.

Förboka eller förköp låten här!

Foto: @zakarywalters

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!