Nöje

Elton Johns fråga till Beyoncé gör oss ÄNNU mer pepp på nya Lejonkungen

Vi trodde inte det var möjligt men vi blev precis ÄNNU mer taggade på Disneys spelfilmsversion av Lejonkungen. Inte nog med att Beyoncé kommer spela Nala så ryktas det nu om att hon och ingen mindre än Elton John håller på att spela in titelmusiken till filmen. 

ELTON-JHON-BEYONCE-LEJONGKUNGENFoto: Getty Images

Att Beyoncé dyker upp i vår absoluta Disney-favorit är svårt att ta in men att hon nu även kommer att göra en låt tillsammans med Elton John får oss att gå i taket. I alla fall om ryktena stämmer. Enligt The Sun har Elton John hört av sig till Beyoncé och vill att de tillsammans med teaterlegenden Tim Rice ska göra en ny låt till Lejonkungen.

I filmen kommer fyra låtar från originalfilmen att dyka upp bland annat Can you feel the love tonight och Circle of life, men de kommer få sällskap av en helt ny sång. En låt som kommer att spelas vid eftertexterna och det är den låten som Beyoncé och Elton John kommer att göra tillsammans, om Elton John får som han vill.

– De behöver en ny slutlåt. Det kommer att vara med fyra av våra låtar i filmen, från originalet: Can you feel the love tonight?, Hakuna matata, I just can’t wait to be king och Circle of Life. Och sen så kommer det vara en avslutande sång, och vi har pratat med Beyoncés anställda och förhoppningsvis så kommer Tim, Jag och hon hitta på någonting, säger Elton John till The Sun.

Källa: Bustle.com

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!