Nöje

Emily in Paris säsong 3 – allt vi vet om den kommande säsongen

Är du en av de som ivrigt väntar på den kommande säsongen av Netflix succéserie “Emily in Paris”? Här är allt vi vet om säsong 3.

Foto: Netflix

I det sista avsnittet av Emily in Paris säsong 2 ställdes Emily inför ett tufft beslut – att åka tillbaka till USA som planerat och bli befordrad, eller stanna i Paris och ansluta sig till Sylvies nya företag.

Även i kärlekslivet finns det några frågetecken, med tanke på Alfies flytt till London och känslorna för Gabriel, som precis blivit tillsammans med Camille igen.

Foto: Netflix

De återvänder i säsong 3

I januari bekräftade Netflix att det blir en säsong 3 och säsong 4 av Emily in Paris. Produktionen drar igång i sommar, och eftersom draman ofta tar omkring ett år att producera så kommer den nya säsongen gissningsvis ut någon gång under 2023.

Med tanke på de ouppklarade handlingstrådarna i säsongsavslutningen kan vi förvänta oss att huvudkaraktärerna från serien återkommer även nästa säsong, däribland: Lily Collins som Emily, Ashley Park som Mindy, Lucas Bravo som Gabriel, och Camille Razat som Camille.

Det är även troligt att Emilys medarbetare kommer vara med: Julien (Samuel Arnold), Luc (Bruno Gouery), och chefen Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu). Troligtvis kommer vi även se Emilys amerikanska chef, Madeline (Kate Walsh) i säsong 2, eftersom hon nu befinner sig i Paris.

Foto: Netflix

Det är dessutom bekräftat att karaktären Alfie, spelad av Lucien Laviscount, återvänder – men vad detta innebär för hans relation med Emily är ännu oklart.

Foto: Netflix

Källa: Bustle

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!