Nöje

Emily in Paris säsong 3 och 4 – Netflix bekräftar ytterligare 2 säsonger av serien

Nej, Emily lämnar kanske inte Paris trots allt. Netflix har nu meddelat att de gett grönt ljus till ytterligare två säsonger av den uppmärksammade tv-serien som blivit älskad av tittare och hatad av kritiker.

Foto: Netflix

Den 22 december hade den andra säsongen av “Emily in Paris” – som handlar om 32 år gamla Emily som arbetar med marknadsföring i Paris – premiär på Netflix. Bakom tv-serien står skaparen Darren Star som tidigare producerat bland annat “Sex and the City”.

Nytt år, nya möjligheter

Streamingtjänsten tillkännagav i en video på Emily in Paris instagramkonto som laddades upp i måndags att vi kan vänta oss hela två säsonger till av serien. Det korta videklippet sammanställde olika ögonblick från Emilys tid i Paris och innehöll orden “New Year, New Possibilities.”

De senaste 10 avsnitten avslutades med en riktig cliffhanger där vi inte får veta ifall Emily faktiskt bestämt sig för att stanna i Paris, det enda hon avslöjar är att hon har fattat ett beslut. Vi vet inte ännu när säsong 3 kommer spelas in eller släppas på Netflix, däremot har huvudrollsinnehavaren Lily Collins sagt att hon hoppats på ytterligare en säsong i ett samtal med tidningen PEOPLE. “Jag skulle själv älska möjligheten att få göra en säsong 3. Jag själv vet inte vilka val hon (Emily) kommer att göra ännu. Men vilket val det än är kommer det att vara fyllt med drama, mode och mycket nöje och romantik.”

Foto: Netflix

I rollerna ser vi, utöver Lily Collins, bland annat Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Philippine Leroy-Bealieu, Samuel Arnold, Bruno Gouery och William Abadie. I den andra säsongen får ensemblen också sällskap av skådespelarna Lucien Laviscount, Arnaud Binard, Kevin Dias och Jeremy O. Harris.

De två första säsongerna av Emily in Paris går nu att streama på Netflix.

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!