Nöje

Emily in Paris säsong 3 – nu är trailern för den nya säsongen äntligen här!

Hör upp, alla Emily in Paris-fans! Nu har vi fått både ett premiärdatum och en trailer för säsong tre av den populära Netflix-serien – och det ser ut att bli en minst sagt spännande säsong för allas vår Emily.

Foto: Netflix

Efter ett års väntan kommer det äntligen en ny säsong av Emily in Paris, serien som har gjort succé på Netflix. Här är allt vi vet om den nya säsongen!

Det handlar Emily in Paris säsong 3 om

Tidigt i år bekräftade Netflix att det blir både en tredje och fjärde säsong av den populära serien Emily in Paris, där Lily Collins spelar huvudrollen. I säsongsavslutningen av den förra säsongen var en riktig cliffhanger: ska Emily stanna kvar på sitt gamla jobb och återvända till USA som planerat, eller ska hon ta en risk och börja på Sylvies nya företag och stanna i Paris?

Samtidigt har hon ett minst lika svårt beslut att ta i sitt privatliv – ska hon försöka sig på ett långdistansförhållande med Alfie eller försöka vinna Gabriels hjärta, trots att han är tillsammans med Camille?

Foto: Netflix

Premiärdatum och trailer för Emily In Paris säsong 3

När kommer då säsong 3 av Emily in Paris? I slutet av september avslöjade Netflix att den nya säsongen har premiär på plattformen den 21 december, alltså nästan exakt ett år efter premiären av föregående säsong.

Den 30 november kom även trailern för säsong 3 – spana in den här nedan!

Emily in Paris säsong 3

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!